Fetish OproepFetish

Je hebt mensen die al opgewonden raken als er een leuke man of vrouw in hun buurt komt. Mooie ogen, leuk lichaam, lekkere kont, en de instincten beginnen hun werk al te doen. We spreken hier over de meerderheid bij wie dat zo is. Maar er zijn ook mensen die hebben iets speciaals nodig. Die zijn niet puur lichamelijk. Er is iets specifieks dat ze opwindt, en vaak is dat zelfs het enige waar ze de erotische spanning bij kunnen voelen. Het kan zijn dat ze zich willen hullen in latex, zich willen laten behandelen als een baby, door hun partner gedomineerd willen worden, ballonnen willen voelen en laten knallen. Er zijn teveel voorkeuren om ze allemaal te benoemen. Als je vrijwel uitsluitend geil kan worden in een speciale situatie, dan heb je een fetish. Dan heb je die ongebruikelijke stimulans nodig om een erectie te krijgen of als vrouw nat te worden. Vaak hebben fetishes te maken met ervaringen in de jeugd, voor of tijdens de puberteit. Op dat moment is er in het hoofd van de aankomend fetishist een zaadje geplant dat aanwezig blijft en zo hardnekkig is dat het de seksualiteit gedurende zijn of haar leven bepaalt. Voor de meeste mensen onbegrijpelijk, maar voor henzelf de gewoonste zaak van de wereld. 50 Shades of Grey 50 Shades of Grey toont een man die uitsluitend geil kan worden als hij macht over de vrouw heeft. Hij wil haar vastbinden en domineren. Het grappige is dat kennelijk zoveel vrouwen juist die fantasie hebben, hoe onbewust of onderdrukt ook, dat het boek en de film door miljoenen is gelezen en bekeken. Een ongekende hype.

Kennelijk is het de tijd ervoor dat men opener durft te zijn en ervoor durft uit te komen dat het niet alleen maar vanilleseks tussen de lakens hoeft te zijn.

En dat vind ik nu reuze interessant. Ik ben begonnen met het maken van reportages onder de naam 'Verborgen Fantasieën.' Juist omdat het zo enorm boeiend is om het verhaal achter een fetish te horen. Waar komt het vandaan en hoe zit het spel dan eigenlijk in elkaar. Ik breng de reportages met veel respect voor het onderwerp, en ik stap zelf ook mee in die erotische fantasie. Ik neem geen afstand maar probeer hem te begrijpen en de kijker er in mee te nemen.

Oproep aan de fetishist

Heb jij, of hebben jullie, een speciale fetish of fantasie, en wil je de wereld nu eens precies laten weten hoe die ontstaan is en hoe het spel in elkaar zit? Mag ik een stukje meegaan in jouw wereld? Stuur me dan een privé-berichtje, want ik wil er heel graag meer over weten. Wie weet kunnen we daar een hele mooie reportage over maken, net als ik heb gedaan over Jo, die een ballonnen-fetish heeft. Ik hoor graag van je! X Elise

#fetish #sexy #bondage #babytreatment

669 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven