Fake or real?


Fake or real?

Ik krijg heel vele leuke berichtjes. Vol met complimenten. Ook met vragen of ik date? Neen mannen en vrouwen ik date niet. En ook geen pay dates. Waarom niet? Ik heb naast mijn werk ook een druk leven met mijn 4 prachtige kindjes. Daar kruipt heel veel tijd en energie in.

Maar laat ons voor eens en voor altijd duidelijkheid scheppen in mijn borsten. Het blijft toch een belangrijke trigger voor heel veel mensen. Zo hebben die ook een belangrijke rol gespeeld bij mijn kindjes.

Ik heb elk van hun met liefde borstvoeding gegeven. Mamamelkje zoals ik het altijd noemde. Helaas na 4 zwangerschappen heeft dat zijn sporen nagelaten. En ja ik blijf mijn trots hebben als vrouw en die was ik kwijt. Dus heb ik moeder natuur weer een handje (klein handje hè 😉) geholpen .

Dus ja mijn borsten zijn beetje fake.. maar thank god , mijn zelfvertrouwen is weer enorm de hoogte in gegaan.

En wees nu eerlijk. Een vrouw die zich goed voelt in haar vel straalt dat ook uit. En willen we dat allemaal niet?

Dus ik zou zeggen , mensen ben je ongelukkig en kan je er iets aan doen. En je hebt de middelen. Go for iT. Je leeft maar 1 keer. Doe het lekker op de manier jij het wilt. Zolang je er niemand pijn mee doet moet alles kunnen .

Lieve groetjes en kus Elise564 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven