Happy birthday!


Happy Birthday to myself maar ook aan al de anderen die vandaag een kaarsje mogen uitblazen! Voor mij persoonlijk is het een dag als een ander. Wel fijn om te weten dat er aan je gedacht wordt via een leuk berichtje.

Wat ik wel doe is eens stilstaan even wat er in het voorbije jaar allemaal gebeurd is! En dat is best een hele hoop deze keer. Afscheid moeten nemen van mijn twee oma's, geboorte van twee lieve baby's van mijn beste vriendinnen. Heel veel leuke momenten om te koesteren met familie en vrienden. Mijn dochter haar eerste communie.. en noem maar op.. Als ik dan puur naar mezelf kijk, ben ik tevreden! De vooruitgang die ik gemaakt heb als persoon, al de leuke reportages die we gemaakt hebben. Al de mooie fotoshoots die ik heb mogen meemaken. Dank je wel aan iedereen die dat mogelijk gemaakt heeft .

Hoe ik als persoon gegroeid bent, niet alleen voor de camera maar ook mentaal. Leren omgaan met situaties, meer relativeren, weten wanneer je moet zwijgen 😉 . En vooral keihard gewerkt ook om mijn droom te gaan waarmaken.


Het komende jaar wens ik mezelf en uiteraard iedereen heel veel plezier in zijn leven toe. Doe vooral datgene graag waar je gelukkig van word. . En ik zeg altijd " Het leven is aan de durvers" .. dus Go for it, geloof in jezelf en je kan alles aan. Dikke kus Elise x


161 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven