Donderdag 13.00 uur gratis: Boef! De Afrekening


Ja lieve vrienden en vriendinnen,

morgen komt de film Boef! De afrekening, GRATIS beschikbaar op deze site! Bijna een half uur lachen en geilen met deze top pornocast!

Ga er lekker van genieten zou ik zeggen!

Waarom deze filmparodie? Ik ben er, zoals velen, van geschrokken hoe 'Boef' tegen vrouwen aankijkt die zich vrij voelen en zichzelf durven te zijn. Voor hem zijn zulke vrouwen 'Kech's' of beter gezegd: hoeren. Nu kun je denken: ach dat is 1 brutaal joch dat een beetje aandacht trekt, maar nee, er is sprake van een tendens. Vrouwen durven zich vanwege deze vrouw-onvriendelijkheid al steeds minder uitdagend te kleden en gedragen. Wij vrouwen geven onze eigen verworven vrijheden prijs. En uitspraken van influencers als Boef, met een groot bereik, ondermijnen de vrijheid van vrouwen. Zeker als anderen die mening overnemen. Het is genoeg geweest! We leven in een vrij land en moeten ons niet meer laten onderdrukken zodat wij niet onszelf meer willen en durven zijn.

In mijn XX parodie 'Fapper Boef: De Afrekening' maken wij korte metten met iemand als Boef. Want Boef staat niet alleen. Hij verkondigt een mening die wij tegenwoordig te vaak te horen krijgen. En daarmee reken ik in deze film nu eens grondig af. Dames, pak die kerel maar eens goed aan!

X Elise635 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven