Nieuw Gratis: Bezeten episode 2


Hey lieve vrienden en vriendinnen,

na de eerste, zeer succesvolle episode van de 6-delige serie 'Bezeten' is hier het langverwachte vervolg. Episode 2 staat nu online en kan, net als deel 1, gratis worden bekeken door al mijn fans.

X Elise


In deel 1 zagen we hoe mooie Alexa in de ban is gekomen van een demonische, zwarte figuur, die haar de stuipen op het lijf joeg en een groene substantie in haar achterliet na de penetratie. Dat resulteerde in heftige buikkrampen voor Alexa die net was geschrokken van haar eigen spiegelbeeld.

In deel 2 gaat het verhaal verder als haar vriendin Ashley haar naar aanleiding van Alexa's nachtelijke paniektelefoontje 's ochtends komt opzoeken. Ze treft Alexa naakt op de bank aan. Zij vertelt haar alles. Maar Ashley kan het angstwekkende verhaal maar nauwelijks serieus nemen. Totdat ook zij kennismaakt met de akelige zwarte gestalte, met alle geile gevolgen van dien.....

BEKIJK BEZETEN DEEL 2 NU!1,922 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven