Exclusieve privéfilms doorslaand succes


Hey lieve vrienden en vriendinnen,

Exclusieve Privéfilms

Ik heb je laatst kennis laten maken met Exclusieve Privéfilms waar je zelf de hoofdrol in kunt vervullen. Deze films komen niet online, worden met niemand anders gedeeld dan met JOU!. Privacy is tegenwoordig een heel groot goed, en deze films passen perfect in dat concept. Je kunt eens lekker uit de band springen zonder dat iemand dat ooit te weten komt. En thuis, ongestoord, kun je die eigen film zo vaak zien als je wilt en er telkens weer van genieten.

Enthousiast ontvangen

De eerste 2 films zijn opgenomen, gemonteerd en afgeleverd. En die zijn onder luid gejuich door de kopers ontvangen.

'Nooit gedacht dat ik dit zou durven, maar wat een ervaring', is 1 van de reacties.

'Lieve Elise, wat ben ik blij met de afgewerkte film, geweldig! Ik ga eens goed nadenken wat de volgende wordt ;-)", is de andere.


3 Op de planning Er staan al weer 3 films op de planning, en het leuke is dat elke klant iets anders wil, Iedereen probeert er zijn eigen fascinatie in te laten uitkomen, en dat maakt het voor mij altijd weer een tot een speciale uitdaging en belevenis.

Jij wilt dit ook! En jij? Heb jij er al over nagedacht hoe jouw film eruit zou zien en met wie je deze film zou willen maken? Ik sta open voor jouw fantasie, voor jouw fascinatie, en ik zal er alles aan doen om die zo mooi, en geil, mogelijk op beeld vast te leggen. Je weet dat ik mooie films maak, en als je mijn serie 'Bezeten' hebt gezien, dan kun je zelfs stellen dat mijn kwaliteit films boven die van de meeste Vlaamse producenten uitsteekt. En nu kun jij mij een eigen film met jou laten maken. Is dat niet geweldig?

Waag de stap en mail mij gelijk nog: elise@elisevanvlaanderen.com

X Elise


631 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven