Iets persoonlijks over mijn leven en BDSM


Hey allemaal, Ik heb besloten om even heel openhartig mijn verhaal te doen, mede omdat ik voel dat de onwetendheid hierover teveel rare blikken oplevert.

BDSM

Mijn eerste aanraking met bdsm was enkele jaren geleden. Na een moeilijke, zware periode, was ik op zoek naar mezelf. We komen allemaal in ons leven wel op dat punt waarin we ons afvragen “Wie ben ik eigenlijk?”, “ Is dit het leven wat ik nu echt wil?”, enz...

Ik zat in een negatieve, neerwaartse spiraal in mijn leven en had nood aan nieuwe dingen.

Ik besloot om eindelijk mijn fantasieën te gaan waarmaken. Zo kwam ik in contact met iemand die ervaring had als dominante. Alleen de gesprekken die ik met hem voerde, het idee van iets dat jaren stiekem geleefd heeft in die chaos van mijn hersenkronkels, en de mindfuck die het te weeg bracht in mijn hoofd, zorgde er al voor dat ik weer wat mens werd.. Wat was dat spannend! Die eerste afspraak, het eerste contact.. Ook in bdsm moet je je rol zoeken en zachtjes aftasten. Elkaars grenzen leren kennen en vooral respecteren. Dit was voor mij de start van de verandering van een heel onzelfverzekerde vrouw naar de krachtige persoon die ik nu ben.


En ik zal er nooit een seconde spijt van hebben. Ik heb gekke dingen gedaan, heel veel fantasieën hebben we samen uitgewerkt. Daardoor is mijn fascinatie over fantasieën en wat er in de mensen hun hoofd gebeurt voor mij een heel belangrijke trigger geworden. Enkele maanden geleden is er iets gebeurd in mijn persoonlijke leven. Ik treed niet tot in detail, maar mijn hele wereld werd vanonder mijn voeten weggeveegd. Dankzij de SM sessies die ik had, die voor mij overigens heel therapeutisch werken, heb ik dit kunnen plaatsen. En ben ik daarbij tevens gaan beseffen dat het mijn leven is. We zijn allemaal anders en mogen niet voor anderen bepalen wat ze wel of niet kunnen doen. Ik besef ook de waarde van het spel. Het draait niet om macht. Bij bdsm draait het vooral om gevoelens, emoties, jezelf mogen zijn en kunnen zijn als die geheime deur achter je dichtslaat en je even kan verdwijnen in de persoon die je diep van binnen wilt voelen en zijn.

Kortom, degenen die mij nu al een beetje kennen weten dat ik graag de dingen deel waar ik achter sta. . en dit is iets waar ik als heel onderdanig, onzeker persoon in gerold ben en nu als hele sterke vrouw ben uitgekomen. Dat wil ik delen, anderen laten voelen, en ze de kans geven om die stap te durven en kunnen zetten in alle discretie en respect, ongeacht hoe je eruit ziet . Want het draait mij om de persoon die je bent en wat je wilt beleven of ervaren. Datgene meemaken wat je jaren verborgen hebt gehouden. En dat met wederzijds respect.

Als ik vast zit in mijn hoofd, of dingen niet geplaatst krijg, heb ik nood aan pijn. Met de pijn die ik dan voel kan ik de woede, kwaadheid of frustratie, die in me zit, loslaten.

Het is raar om uit te leggen wat het met je doet. Dus mensen, oordeel niet over dingen waar je geen ervaring mee hebt. Ik leer ook, elke dag opnieuw.

Het is alleen maar interessant wat het leven allemaal te bieden heeft. En bevalt het ene je niet dan ga je op zoek naar iets anders. Het is een zoektocht, ons hele leven lang. Maar heb nooit geen spijt van de gekke dingen die je gedaan hebt of doet, en voel dat je lééft.

Het heeft mijn leven veranderd en daar ben ik dankbaar voor. Het uit mijn comfortzone durven stappen en alle “commentaren” te ondergaan. Dat waar ik eerst elke keer zware dips van kreeg omdat men mij zag veranderen, men dat zelf niet kon plaatsen en ik altijd wilde zorgen dat iedereen tevreden was. En dus nooit echt mezelf kon zijn. Durf eindelijk 'ja' zeggen tegen jezelf. En besef dat je het waard bent. Want er is maar 1 juiste weg in je leven. Dat is die waar je volledig voor jezelf hebt gekozen.

X Elise


1,059 keer bekeken1 reactie

Recente blogposts

Alles weergeven