Ik ben jouw Virtual Girlfriend!


Aandacht en contact. Is dat wat jij zoekt?

Ik ga jou dat geven!


Ik ben jouw eigen persoonlijke 'Virtual Girlfriend' op je GSM en online.

We chatten over alles wat jou bezig houdt. Of het nu over je hobby's gaat, of over sex, ik heb altijd een luisterend oor en leef me in, in jouw belevingswereld. Ik oordeel nooit en vind niets raar. Bij mij kun je perfect jezelf zijn, wat anderen daar eventueel ook van mogen denken.

En ik ben wie jij wilt dat ik ben. Een lieve, een stoute, een strenge meesteres, we zien gewoon in welke richting onze gesprekken gaan.

Persoonlijke aandacht. Daar sta ik voor. Ik ben jouw Virtual Girlfriend. Ik ben altijd bij je, in je GSM. Hoe cool is dat?

Meer info? Stuur me een berichtje voor de voorwaarden, dan is het eerste contact al gelegd ;-)

X Elise


669 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven