Kom naar mijn Private Party


9 Maart v.a.19 uur tot ?


Elise’s Private Party: Couples & Girls only

Op 9 Maart organiseer ik een exclusieve privéparty voor leuke koppels en single dames. Het wordt een avond/nacht in ontspannen en open-minded sfeer, waar alles mag maar niets moet.

Het is mijn eigen privé party dus het aantal stellen/vrouwen blijft beperkt.

Flirten, ontspannen,... en experimenteren

Kaarslicht, champagne, heerlijke hapjes, leuke mensen, zachte bedden, kinky ruimte.... de perfecte ambiance voor een spannende avond waar je helemaal jezelf mag zijn. Waar jaloezie niet bestaat. Waar je fantasieën durft waar te maken. Kleed je zo chique mogelijk aan. Of hul je in strak glimmend latex. Het is jullie avond dus maak het zo spannend mogelijk. Ik heb er zin in om jullie te ontvangen voor een geweldige party.


Willen jullie deze avond met mij beleven? Stuur me dan snel een privéberichtje want vol is vol!

X Elise


565 keer bekeken0 reacties