Mag ik uw bedrijf in het zonnetje zetten?Mag ik uw bedrijf in het zonnetje zetten?

Met een sexy, maar niet aanstootgevende fotoshoot op uw locatie weet ik zeker de aandacht op uw bedrijf te vestigen, op een speelse-, niet gebruikelijke manier. Het gaat dan om een shoot in het thema van uw bedrijf. Stel u heeft een bouwbedrijf, dan kom ik graag met u in contact om een fotoshoot af te spreken op, bijvoorbeeld, een steiger op een bouwlocatie. Heeft u een werkplaats? Dan kan ik ook daar binnen het thema iets speciaals van maken. Het mag een winkel zijn, een supermarkt, een saunacomplex, een advocatenkantoor, you name it. Overal is wel iets leuks van te maken. En uiteraard altijd chique en binnen het thema. Ik zal zelf het model zijn.

Videoreportage

Ik kan de shoot zelfs verwerken in een kort- maar krachtige videoproductie die uw bedrijf nog beter onder de aandacht brengt.

Themashoots

Ik wil graag een serie thema-shoots op mijn site plaatsen, ondersteund door Facebook, waar ik een groot bereik heb. Het kan dus een mooie uitwisseling zijn: u heeft een speciaal promotie item, ik heb leuke foto's. Er zijn dan ook geen kosten aan verbonden.

Contact

Meer weten, of direct een shoot bespreken? Mail mij via elise@elisevanvlaanderen.com452 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven