Nog een paar nachtjes......


Hey lieve (onderdanige-) vrienden en vriendinnen,

Het is bijna zover: onze eerste 'Slavenmiddag' in het Fetish Café in Antwerpen.


Nu klinkt 'café' misschien niet zo spannend, ik verzeker je dat dit misschien wel de meest inspirerende SM locatie van België is. De kaarsverlichte gewelvenkelder in het centrum van Antwerpen is zelfs het decor geweest van de bekende film: De SM Rechter!

Ik kan dus alleen maar zeggen: zorg dat je er aanstaande zondag bij bent. We maken er een hele spannende middag van voor iedereen die erover fantaseert om eens gedomineerd te worden door een dame die het klappen van de zweep kent. Mis het niet!

By the way: je hoeft je niet vooraf aan te melden, je kunt gewoon komen.


Ik zie je graag verschijnen!

X Elise


326 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven