Nieuwe serie: Grensverleggend Genot


Hey lieve vrienden en vriendinnen,

vandaag laat ik jullie kennismaken met Iris en Vincent. Een leuk koppel uit Brabant. Zij vormen de basis van mijn nieuwe serie: Grensverleggend Genot

Iris en Vincent kwam ik tegen in Amsterdam en ik raakte met hen in gesprek over seksuele fantasieën. Zij zijn heel experimenteel aangelegd want ze willen graag alles uit het leven halen wat erin zit. Daarbij lijkt het hen enorm leuk om al hun sex-experimenten op film te laten vastleggen. Ik bood aan om er een spannende serie van te maken waarbij ik hen telkens op basis van hun eigen fantasieën zou verrassen door er eentje uit te werken en waar te maken. Zij waren direct enthousiast en we planden kort daarna de eerste opname.

Vandaag is het zover! Ik bezoek ze thuis en vertel ze wat de eerste fantasie is die ik wil gaan uitvoeren: 'BUITENSEKS!'


Ze hebben al lang die fantasie maar hebben het nooit aangedurfd om seks te hebben op een spannend plekje in de natuur. Teveel angst om te worden betrapt of iemand ermee te shockeren.

En toch gaan ze het vandaag doen. Die grens overstappen en heerlijke seks hebben terwijl het zonnetje ze verwarmt. En hoe gaat dat dan? Is dat makkelijk? Neen! Je ziet Iris constant om zich heen speuren of er niemand in de buurt is, en soms gaat dat even mis, haha. En ook Vincent heeft een beetje schrik waardoor hij regelmatig de concentratie verliest. Maar ach, is dat niet hoe het bij jou ook zou gaan? We zijn tenslotte maar mensen en ik wil precies laten zien hoe het realiseren van fantasieën in het echte leven uitpakt.


Uiteindelijk hebben ze heerlijke seks, ondanks prikkende gewassen in het gras, voorbij rijdende fietsers en auto's. Het maakt het er feitelijk alleen maar spannender op. Uiteindelijk is het een enorme kick dat het lukt, en dat het een hele geile belevenis is.

Maak hun super geile buitenseks avontuur zelf mee1,816 keer bekeken0 reacties