45 Films in anderhalf jaar!

Lieve vrienden en vriendinnen,


Mijn site tikt vandaag de 45 films aan! een mooie mijlpaal. We kunnen wel stellen dat ik erg productief ben geweest als porno-producente. Ik heb met geweldige mensen samengewerkt, zowel amateurs als professionals, en elke opname was een belevenis om niet meer te vergeten. En het belangrijkste is, dat ik vrouwvriendelijk en met respect heb gewerkt, en zal blijven werken. Vandaar dat iedereen graag voor mijn camera verschijnt.


Wil je veel meer van mij te weten komen, zowel qua werk als over mij privé, dan heb ik iets leuks voor je, want eind februari zal ik uitgebreid te zien zijn in een nieuwe 4 delige tv-serie. Hier zal ik je later nog uitgebreid over informeren. De gang zit er dus goed in en ook in 2020 komen er weer hele gave producties aan.


In mei vertrek ik met een lekker team naar Tenerife, waar we heel opwindende filmopnamen gaan maken! Daar kijk ik erg naar uit! Zonovergoten spannende filmbeelden. Vlaamse actie op mooie locaties. Wat wil je nog meer?


Tot zover deze update! Wil jij eens genieten van hete Vlaamse films? Ga dan naar het 18+ gedeelte op deze site. Zoals ik aangaf: inmiddels keuze uit 45 films, dus altijd iets naar jouw smaak.


Veel plezier met de films en wat er dit jaar allemaal nog komen gaat!


X Elise
2,395 keer bekeken1 reactie

Recente blogposts

Alles weergeven