De vraag van de week

Hey lieve vrienden en vriendinnen,


Ik krijg elke week allerlei vragen van fans toegestuurd, en ik heb besloten dat ik vanaf nu elke week de #vraagvandeweek via mijn nieuwsbrief beantwoord.


Ik begin met de vraag van Edgar:

'Heb je nog een ultieme wens voor het maken van een film? #vraagvandeweek' Antwoord: Wel ja, wat ik eigenlijk heel graag zou doen is een langspeelfilm maken. Ik zou dan graag elk land afschuimen samen met een vaste actrice, waar we ter plaatse op zoek gaan naar een man die wil meespelen. Het leuke zou dan zijn als we elke scène kunnen typeren aan het desbetreffende land. Aangezien dit een groot budget nodig heeft zal dat helaas  nooit gebeuren . 🙃 tenzij iemand mee wilt sponsoren? 😅


Heb jij ook een leuke vraag voor mij? Stuur die dan naar elise@elisevanvlaanderen.com en vermeld: #vraagvandeweek
1,212 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven