Dit heb je deze week allemaal gemist!

Hey lieve vrienden en vriendinnen,


Deze week zijn er weer hele geile nieuwe films aan mijn fan-profiel toegevoegd!

Wat dacht je van:


Jolien's partner Jason is een haantje. Hij vindt het ontzettend lastig om zijn vriendinnetje te delen met een andere man. Vandaar dat het er ook nog nooit van gekomen is. Maar Jolien wil alles uitproberen, en, zoals je al hebt gemerkt, ze wil dat altijd doen terwijl het wordt gefilmd. Zodat ze het later samen in een geile bui nog eens kunnen terugkijken. En hier zijn we dan: 2 mannen en Jolien. En geil dat ze daarvan wordt.....



We hebben besloten om de slanke modelletjes af te wisselen met dames die wat beter in het vlees zitten. Tess is een meid die daaraan prima voldoet. We zijn bij haar en haar partner Wes op bezoek omdat zij zich hebben opgegeven om voor het eerst voor de camera te verschijnen. Hij is best zenuwachtig, maar beiden popelen om te beginnen. Een geil kijkje in het intense sexleven van gewone mensen. Lekker!



Lauren is bij ons voor haar allereerste filmopname. Haar debuut heb je vast al bekeken, en daarin zag je hoe Sacha en zij samen tot een prachtig hoogtepunt kwamen. We zitten zo na de opname nog een beetje na te kletsen en Lauren geeft aan dat de volgende opname best een trio met Sacha en Chris mag zijn. Sacha vraagt of ze geen zin heeft om nog lekker even door te filmen. Tot haar verbazing zegt Lauren 'ja' en kunnen we nu genieten van hun knettergeile trio. Ja, Lauren is gemaakt voor sex, en we laten het graag aan je zien. Top!


Al deze geweldige opnamen kun je als fan helemaal GRATIS bekijken! Nog geen fan? Meld je dan snel aan en mis nooit meer iets.... En er is méér:


Sexy, sensuele, spannende films van mijzelf, die je nergens anders kunt zien!




CONSTANT OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN MIJN NIEUWSTE FILMS EN PERSOONLIJKE FILMS?

Meld je dan nu aan voor mijn spannende gratis Telegram 18+ groep:

https://t.me/joinchat/WD7RJv9Xz3QByvkb

6,787 keer bekeken1 reactie

Recente blogposts