top of page

Mijn eigen social media kanaal

Lieve vrienden en vriendinnen,


De reguliere social media zijn steeds strenger geworden, en dat is de reden dat ik talloze malen mijn Instagram etc. ben kwijtgeraakt. Ik vind het mooi geweest. Tijd om mijn eigen social media kanaal op te starten waar ik helemaal zelf de baas over ben en waar ik lekker veel interactie kan hebben met jou en alle andere vrienden, vriendinnen en fans. Waarop veel meer kan dan op kanalen als Facebook en Instagram. Hier hebben jij en ik de totale vrijheid om spannende foto's en films te posten zonder dat er over onze schouder wordt gekeken.

Hier vind je voortaan al mijn nieuws en al mijn updates, maar dan net een stuk spannender dan voorheen.


Jij hoort daarbij! Dus join the club! Meld je gelijk aan op ELISEVANVLAANDEREN.SOCIAL

Ik zie je daar!
5.460 weergaven7 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

7 Comments


olav van heesch
olav van heesch
Jun 30, 2022

Like

olav van heesch
olav van heesch
Jun 30, 2022

Like

olav van heesch
olav van heesch
Mar 24, 2022

elringkei

Like

olav van heesch
olav van heesch
Mar 24, 2022

Like

olav van heesch
olav van heesch
Mar 24, 2022


Like
bottom of page