Nu online: de opname die zelfs mij opwond

Bijgewerkt op: 15 apr 2019


Hoe beleef ik als vrouw een opname? Heel vaak krijg ik de vraag: “Elise, word jij nu niet opgewonden tijdens een filmopname?”

Wel tot nu toe heb ik altijd moeten zeggen van niet. Het moment dat een opname start ben ik in feite in mijn hoofd al bezig met het eindresultaat. Dan hoop ik dat ik de juiste beelden kan vastleggen, wat niet altijd makkelijk is. Ik probeer over te brengen op beeld wat er in mijn hoofd omgaat.

Hoe maak ik mijn films?

Aan de start van een opname maken we vaak eerst een intro, ik oefen nooit op voorhand een gesprek. Ik improviseer zo goed als altijd op het moment dat de camera draait. Het gebeurt al eens dat ik dan vastloop in mijn woorden en herstarten we eens. Als dat erop staat, drinken we nog iets, en starten we met de sex opname, Vanaf dat moment laat ik de mensen hun ding doen, om op die manier de spontaniteit erin te houden. Ze zo weinig mogelijk te storen en met de camera in alle posities te gaan staan, of soms zelfs liggen, om het vanuit de juiste hoek te kunnen filmen.

Het gebeurt wel al eens dat ik even vraag om een kusje opnieuw te geven, of een bepaalde houding iets anders te nemen zodat ik het net iets beter in beeld krijg.

Maar een opname gebeurt gewoon heel relaxt.

Maar deze opname was andere koek

Maar nu komen we bij de opname van vorig weekend. Ik ben altijd trots op de mensen met wie ik werk, altijd enorm tevreden over hun inzet, maar ben steeds zo professioneel bezig dat er geen ruimte is voor opwinding.

Ik moet toegeven dat ik mij nu 1 keer heb laten meeslepen, in die zin dat hun geilheid mij raakte. En dat gebeurt maar zelden. Waarom het nu wel gebeurde? Geen idee.. misschien dat ene wijntje teveel op waardoor je zelf net iets ontspannender te werk gaat. Ik voelde de trigger om even mee te spelen. Uiteraard op mijn manier en omdat die klik er was. Wat niet wilt zeggen dat het met de anderen niet klikt want dat is meestal bij iedereen wel zo. Maar deze opname had blijkbaar net dat beetje extra..


1 Ding weet ik nu al: dat deze film bij jou hetzelfde geile effect zal hebben! Vanaf vandaag online!

1,602 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven