Nog maar 9 stuks gelimiteerde kalender 2020

Hey lieve vrienden en vriendinnen,


In de voorverkoop zijn al 41 van de 50 stuks gelimiteerde Elise kalender 2020 verkocht. Dat betekent dat er nog maar 9 over zijn, en nee, ik laat er geen bijdrukken!


Alle foto's zijn gemaakt op het zonnige Tenerife, gedurende mijn tiendaagse verblijf daar. Ik zit net door de foto's te bladeren en ben er heel erg enthousiast over. 12 Verschillende locaties en totaal verschillende foto's. Bij 1 ervan werd ik betrapt door de politie, maar toen ik vertelde dat de foto voor mijn kalender werd genomen knepen ze gelukkig een oogje toe, niet wetende dat ze zelf inmiddels ook deel uit maken van de foto op de kalender, haha.


Kortom: ben je een fan? Dan mag je deze kalender, met foto's op A3 formaat, dus XXL, niet missen. Als ik de kalender van dit jaar en die van volgend jaar een cijfer zou moeten geven, dan zeg ik: 2019 een 8 en 2010 een 9 1/2. Maar uiteraard ben ik heel benieuwd wat JIJ ervan gaat vinden!


Bestel hem nu dan ontvang jij binnenkort je gesigneerde exemplaar!

Mail mij persoonlijk voor je bestelling via elise@elisevanvlaanderen.com


X Elise


Deze foto is een teaser en komt niet op de kalender!872 keer bekeken1 reactie

Recente blogposts

Alles weergeven