top of page

Vrijgezel in Corona-tijd? Toch sex wanneer je maar wilt!

Hey lieve vrienden en vriendinnen,

Het zijn barre tijden voor de vrijgezel die niet kan daten in de Corona periode. Wel zin in sex maar niemand die zich meer durft open te stellen voor een seksavontuurtje. Daar waar je nog wel eens een leuke vrouw kon scoren in het uitgaansleven, of bij grote nood je toevlucht kon zoeken bij een dame van plezier, is er nu alleen nog maar virtuele seks via het beeldscherm of de GSM. En ja, als je meer een doener dan een kijker bent, dan kan dat behoorlijk frustrerend zijn.

Ik kwam in contact met Dirk uit Friesland (NL). Hij heeft al ruime ervaring met de zogenaamde Real Dolls. Levensechte poppen met openingen op de gewenste plaatsen. Ik had er al veel over gehoord, maar er nog nooit een in het echt gezien, laat staan dat ik er iemand seks mee zag hebben.Dirk gaf aan dat hij dat graag aan iedereen wilde laten zien. Om aan te tonen dan een man alleen zich met zo'n mooie pop meer dan prima kan vermaken. Dat eenzaamheid tijdens Corona in elk geval niet hoeft te betekenen dat je ook nog eens van seks verstoken moet blijven.


Het is een mooie reportage geworden, waarvoor ik Dirk heel hartelijk wil bedanken. Het is nogal wat om je zo kwetsbaar op te stellen. Alle respect daarvoor, en ik kan me heel goed voorstellen dat zo'n real doll in huis voor veel mannen een uitkomst kan zijn. By the way, dames, er zijn ook mannelijke poppen ;-)


Veel plezier met mijn Real Doll reportage! En als je de ongecensureerde versie wilt zien,


met dank aan: realdoll.nl

2.418 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page