Wil jij pornoster worden in Vlaanderen?


Hey lieve vriendinnen,
Tijden van bezinning

Het zijn barre tijden, zo tijdens de crisis en lockdown. Een tijd waarin je je leven eens op een rijtje kan zetten en je kunt afvragen of je nu eigenlijk wel precies doet waar je gelukkig van wordt. Een tijd voor verandering. Om je dromen waar te maken en datgene waar je je niet goed bij voelt achter je te laten.


Kies voor jezelf Ben jij het gelukkigst als je je in alle vrijheid kunt overgeven aan sex? Durf je eigen keuzes te maken zonder bang te zijn er door anderen op te worden afgerekend omdat je er klaar mee bent dat anderen je leven bepalen?


Kom jij op tv? Dan is het tijd om eens met mij te komen praten! Binnenkort starten er voor mij nieuwe tv opnamen en ik kan je daar wellicht in betrekken als je een goed uitziende dame bent met de nodige ambitie.

Proefopname

We kunnen direct starten met een proef-opname, solo of met je eigen partner. Vervolgopnames doen we dan na de lockdown. Maar je kunt dus gelijk voor mijn camera verschijnen, met je favoriete toys, en laten zien wat je in huis hebt. Uiteraard tegen een vergoeding.


Aanmelden

Interesse? Wil jij kiezen voor een spannend leven in de schijnwerpers? Met je hobby geld verdienen in een zeer vrouwvriendelijke omgeving? Meld je dan nu bij mij aan en ga ervoor.


Ga jij ervoor? Ja ik ga ervoor

3,207 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven