top of page

Unieke vlog-serie: Tenerife Fuckation, de ultieme sex-vakantie

Bijgewerkt op: 14 sep. 2023


Hey lieve vrienden en vriendinnen,


Dit stond al lang op mijn bucketlist en is in België nog nooit vertoond: een lekkere geile porno vakantie. Ik neem je met 3 Geile meiden, en 3 hete boys mee naar Tenerife! Je gaat geweldige avonturen meebeleven en vandaag al de eerste 2 afleveringen, die je lekker op je gemakje kunt bekijken. We hebben alles wat er is gebeurd gefilmd, en ik mag alles uitzenden. En wau, wat een spektakel staat je te wachten. Hier modderen we nog steeds maar wat aan wat betreft het weer, maar ik breng met deze vlog-serie zowel sex als de zon in je huiskamer. Prachtige beelden, dampende sex. Wat wil je nog meer? Een top sfeer onderling tussen de mannen en de dames, we hadden geen betere match kunnen maken.



Een geile vakantie in beeld

Waar zie je nu zoiets? In elk geval is dit hier in België nog nooit gedaan. Zon, zee, natuur en sex, en jij kunt de hele vakantie meebeleven!



Wil jij niets missen van alles wat er op Tenerife is gebeurd? Met mij, met Kimberly, met Anouk, met Alexa, met Jo, met Domi en met Nick? Wil jij alle ongecensureerde beelden zien?


Word dan nu FAN op mijn F2F!


X Elise

4.537 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page